Feestje bij De BelhamelTerug naar het overzicht

Vier hier het kinderfeestje; een groot speelparadijs binnen en buiten in Lage Zwaluwe.
Wat een feest voor kids, zowel binnen als buiten volop speelplezier! Hier kan je een heel leuk kinderfeestje vieren. De Belhamel heeft verschillende kinderfeestjes pakketten om het feest helemaal geslaagd te laten zijn!

De Belhamel heeft een indoor-speelparadijs met een klimtoren van wel 6 verdiepingen, een supergroot springkussen en een echte ouderwetse draaimolen. Een grote buitenspeeltuin met onder andere een airtrampoline, kabelbaan en een parcours met elektrische karretjes. Daarnaast is er nog een vaarvijver met roeiboten en zwemvestjes en een bowling.

Voor de avonturiers onder ons biedt de Belhamel ook nog een indoorklimpark en outdoor paintballen en lasergamen aan met als eventuele afsluiter expeditie Robinson: vuur maken.

De belhamel is uitermate geschikt voor een lekker dagje weg, kinderfeestjes en schoolreisjes. Maar ook voor familie-, bedrijfs- of verenigingsuitjes.

Naast dit alles heeft de Belhamel een ontzettend goede menukaart met uitstekende service, zodat ook de ouderen volop kunnen genieten van een dagje weg.

Er kan gratis onbeperkt worden gespeeld in de buitenspeeltuin.
*Verplichte consumptie op het terras
*Eigen consumptie is niet toegestaan

Klik voor meer informatie over de kinderfeestjes op de roze knop.

Family Entertainment Center De Belhamel

Brugdam 17
4926CS Lage Zwaluwe
Openingstijden Zie website. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kunst Doolhof SPEEL!

Kunst Doolhof SPEEL!

Wow, zo super tof! Dit is een toffe beleving; door een bijzonder doolhof in Breda dolen, bouwen in de kamer vol bouwblokken en met echte kunstenaars iets moois maken of ontdekken.

Kom je mee dolen?