SnowWorld SnowCampTerug naar het overzicht

Rucphen - Volledig verzorgd SnowCamp bij SnowWorld Rucphen-Breda, geschikt voor iedereen!
Het SnowCamp van SnowWorld Rucphen-Breda is een 5-daagse kamp voor kids tussen 6 en 16 jaar waarbij skiën en snowboarden centraal staat. Of je nu graag eens de eerste meters op ski’s of snowboard wilt maken of dat je al enkele jaren skiet, het SnowCamp is voor iedereen!

Het snowcamp staat geheel in het teken van sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw. Dit vijf daagse camp is speciaal voor kids die geen genoeg kunnen krijgen van de kou. Of je nou een record wil breken op ski’s, coole freestyle moves wilt leren maken op een snowboard of voor de aller eerste keer in de sneeuw staat, tijdens deze week krijg je les op je eigen niveau.

Activiteiten:
skiën (alle niveaus)
snowboarden (alle niveaus)
sleeën en tubegliden
glowgolfen
icekarten
schaatsen
sport- en spelactiviteiten
en nog veel meer!

Het SnowCamp wordt aangeboden in de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie, van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Het is volledig verzorgd met een verantwoorde lunch en diner. Iedere groep heeft een vaste begeleider.

Dus alle sneeuwballenmakers opgelet, meld je snel aan! Klik door via de roze button voor alle informatie, data en inschrijven.

SnowWorld Rucphen-Breda

Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
Openingstijden In de mei-, zomer- en herfstvakantie.
Maandag t/m vrijdag 8:30 tot 18:00 uur.
Prijs Tarief: € 325 per kind Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!