Shoppen in Den Bosch, de leukste kinderwinkels!

4 december 2023
Ontdek de tofste plekjes in en om Den Bosch waar je de leukste sinterklaascadeautjes kunt shoppen voor je kinderen!
Ontdek de leukste hotspots in Den Bosch voor je sinterklaas inkopen!
Online bestellen? Nee natuurlijk niet! Kom gezellig de stad in en ontdek al deze toffe winkels bomvol leuke sinterklaas- kerst en verjaardagcadeautjes voor de kids!

De Familiefabriek

Ben je op zoek naar kleurijke en duurzame kindercadeautjes? Dan zit je bij De Familiefabriek zeker goed! Er is gigantisch veel keus en de kids kunnen er lekker spelen. Ben je geslaagd? plof dan lekker neer op de bank en geniet van een vers bakkie koffie. Top plek!

Sissy-Boy

Een lekkere lunch, groot stuk taart, toffe dames- en kinderkleding maar ook leuke cadeautjes vind je bij Sissy-Boy in Den Bosch. Fijne plek!

Moeders mooiste

Op zoek naar iets unieks voor jouw kleine/grote trots? Bij Trots Junior Store in Den Bosch vind je dat zeker! Een ruim opgezette winkel waar je alles vindt voor jouw kleine/grote trots! De gezellige speelhoek zorgt ervoor dat de kids zich ook vermaken.

NoeLoe

Noeloe vind je sinds kort in de Vughterstraat. Charlotte verkoopt exclusieve eye-catchers, in de online webshop en in de fysieke winkel in 's-Hertogenbosch. In dit prachtige boetiekje wordt alles klein ingekocht, zodat er vaak nieuwe producten zijn. Zeker een kijkje nemen!

Trots Junior Store

Trots Junior Store is een ruim opgezette winkel waar je alles vindt voor jouw kleine/grote trots! De gezellige speelhoek zorgt ervoor dat de kids zich prima vermaken zodat jij in de tussentijd kan snuffelen naar een hip kledingsetje en leuke kindercadeautjes

Boekhandel Adr. Heinen

Een mooi prentenboek of een spannend leesboek is altijd een mooi cadeau. Boekwinkel Adr. Heinen heeft een giga aanbod van de klassiekers tot het allernieuwste leesvoer.

Pettozi

Hippe kinderklediing, toffe schoenen, leuke lifestyle en gave cadeautjes voor kinderen, voor elke leeftijd en elk budget!

Hout-Doe Den Bosch

Hout-Doe Den Bosch staat vol mooie, bijzondere en unieke houten speelgoed. Hou je van hout? Dan is dit helemaal jouw plek. Je kunt hier ook leuke en persoonlijke kraamcadeautjes scoren! 

Otten Speelgoed

Natuurlijk kan de oudste speelgoedwinkel van Den Bosch niet in dit lijstje ontbreken, Otten Speelgoed. Deze winkel bestaat ditt jaar al 66 jaar! Je vindt hem in de Nieuwstraat een zijstraatje van de Hintthamerstraat in Den Bosch. 

De Dobbelsteen

Aan de Vughterstraat in Den Bosch zit een ruime winkel met spellen waarvan je niet eens weet dat ze bestaan. Van Colonisten van Catan tot aan 30 seconden, maar ook Kapla, Laq en houten speelgoed van Pop & Wagen kun je vinden bij De Dobbelsteen. Wat ook nog super leuk is, er is een speelruimte waar je verschillende spellen kan testen!

Als je nou toch sinterklaascadeautjes aan het kopen bent in de Den Bosch sla dan nog even de lekker Pepernoten in van VanDelft Perpernoot en ga langs bij de Sint Verpak&Gedicht Centrale.

Veel shop plezier!

~ Carlijn ~

Er zijn nog veel meer leuke kinderwinkels in en om Den Bosch waar je toffe kinderkleding, kinderschoenen en kindercadeautje kunt vinden. Ontdek ze hier allemaal!