Toffe Clubjes & Kinderfeestjes in Den Bosch en omgeving!

6 oktober 2022
De clubjes gaan weer van start en er worden weer volop toffe kinderfeestjes gevierd. Komt dat goed uit! Hieronder vind je een aantal hele gave clubjes & feestjes op een rij en als laatste een andere speciale tip!
Toffe Clubjes & Kinderfeestjes in regio Den Bosch!

Toffe Clubjes
Telekids Musicalles

Zingen, dansen en acteren voor iedereen uit het basis- en voortgezet onderwijs. De inschrijving voor het nieuwe
lesseizoen van Telekids Musicalschool is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in oktober.

Gitaar of ukelele les

De gitaar is populairder dan ooit en dat is natuurlijk niet voor niets! Misschien wil je keihard scheuren en je favoriete solo’s na spelen of jezelf begeleiden bij het zingen. Van stevige rock tot pop songs je leert het allemaal bij Bas van Hal!



Jumpsquare Veghel!

Bij Jumsquare Veghel leer je jumpen als een échte pro. Meld je kind aan voor 9 lessen in de JumpScool. Tijdens deze cursus leren de kids van een jump masters de vetste stunts & tricks. Van salto's tot tsukahara's, ze komen allemaal voorbij tijdens de JumpScool.



Schermclub Den Bosch

Een eeuwenoude Olympische sport die nog niet heel erg bekend is onder de jeugd. Een sport dat vraagt om finesse, behendigheid en tactiek. Wil jij zo'n échte Olympische sport beoefenen en handig worden met een floret, een degen of een sabel?

Monkey Moves Den Bosch!

Maakt niet uit welke leeftijd je kind heeft want bij Monkey Moves Den Bosch bieden ze een lesprogramma voor alle leeftijden met een unieke multisport methode. Zo maken ze kennis met 11 verschillende soorten sport per seizoen!



Sporten bij Flik-Flak

Van Klein Volk tot Acro en van Turnen tot Trampoline springen, bij Flik-Flak kun je voor veel toffe sporten terecht! Elke leeftijdscategorie krijgt een passend lesaanbod waarin ontwikkeling, plezier en zelfbewustzijn centraal staan!

Originele Kinderfeestjes!

Actie & Avontuur!

Geef een cool kinderfeestje met virtual reality bij VRadventure in Den Bosch! Ervaar een volledige VR experience en ontdek de ruime keuze aan games met begeleiding door een ervaren enthousiaste VR expert.

Schat zoeken!

Bij MBOSS Outdoor & Kids in Haarsteeg worden jouw vrienden échte speurneuzen met een metaaldetector! Ook kun je kiezen voor pijl- en boogschieten, Lasergamen, Leer je houtsnijwerken en vuur maken! Zo tof!

Uniek kinderfeestje!

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Kies dan voor een kinderfeestje bij BillyBird Park Hemelrijk! Zij zorgen ervoor dat jouw kind een onvergetelijk dag beleefd.



Prinsessen & Ridders!

Zingen, cadeautjes uitpakken, knutselen, verkleden en een échte High Tea voor ridders en prinsessen! Ook kunnen de hooggeëerde gasten een eigen cupcake versieren, yummie! Tof feestje bij Tof Koekie in Rosmalen!

Veel plezier!

~ Carlijn ~

Hier vind je nog meer toffe tips voor leuke kinderfeestjes en clubjes!