Favoriet plek De Groote Wielenplas in Rosmalen

18 juni 2014
Het zonnetje begint te stralen en dat betekent dat we er lekker op uit kunnen gaan met het hele gezin!
Zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen, begint mijn lichaam te kriebelen en wil ik niets liever dan eropuit gaan met de kinderen. Dit is hét moment dat ik er weer achter kom wat voor leuke plekjes er allemaal zijn in Den Bosch en omgeving en hoe weinig tijd ik daarvoor vrij maak! Daar ga ik nu verandering in brengen. Dit jaar ga ik alle plekjes bezoeken, beleven, ervaren en met jullie delen!

Mijn eerste plekje dat ik met de eerste mooie zonnestralen heb bezocht, is De Groote Wielenplas in Rosmalen. Dit is één van mijn favoriete plekjes in de omgeving. Het is een nieuw aangelegd strandje wat nog redelijk onbekend is, maar heerlijk is om te zijn! Bij de eerste de beste zonnestralen, stap ik samen met de kinderen de fiets op, neem ik een picknickkleed en wat lekkers mee en genieten wij van het water, de omgeving en alle spelletjes die we er samen kunnen spelen. Het strand loopt er langzaam af en heel erg overzichtelijk. Aan de voorzijde is er ruim voldoende parkeergelegenheid (gratis) en ook de fietsen kunnen er makkelijk geparkeerd worden. 

Op een échte zomerse dag staat er een ijscowagen en kunnen we daar wat verkoeling zoeken. In het weekend staat Stefano's mobiele pizzeria er of een viskraam en nemen we meestal aan het einde van de dag een lekker pizza of visje mee naar huis.  

Ik zeg: kom maar op met die zonnestralen, ik heb er zin in! 

Vertel, wat is jouw favoriete plekje in de zomer?! Tip ons en wie weet win jij een jurk van Chickalily!!