Gezonde, lekkere en makkelijke recepten!

24 november 2013
Vanaf nu inspireren we je met lekkere, gezonde en makkelijke recepten om thuis klaar te maken voor jou en je kind(eren). 
Naast er lekker op uit gaan met je kind(eren) in de omgeving, is gezond en lekker eten ook een onderwerp wat ons bezig houdt. In onze thuiscategorie vind je leuke oa recepten om samen met je kind(eren) klaar te maken. Vanaf nu inspireren we je ook maandelijks met lekker en echt eten voor het hele de familie. Makkelijk klaar te maken en heerlijk om met heel je gezin van te genieten!

Hoewel de winter nog even op zich laat wachten, is een warme Chocolademelk zonder suiker altijd lekker om te drinken. Eenmaal de ingrediënten in huis, duurt het maar 2 minuten om het te maken en je kind(eren) na school te verrassen!

Nodig: 
- 150 ml biologische geitenmelk
- 1 el coconut blossom energy & cacao

Bereiding:
Verwarm de melk in een klein pannetje of melkschuimer. Doe 1 eetlepel van het kokosbloesem suiker / cacao mengsel in een mok, glas of kop en giet hier de melk overheen.Even goed roeren en voilà! Lekker genieten samen met je kind(eren).  

*Kijk voor het volledige recept op www.bluebelle.nl, een blog met inspiratie, tips en coaching op het gebied van gezondheid en voeding.

Heb je een gezond en makkelijk recept die je wilt delen met andere ouders? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar denbosch@kidsproof.nl

Smakelijk eten (en drinken)!

PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepagina om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vind. Volg ons ook op Facebook en Twitter en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips op eropuit te gaan met je kinderen!