De Leukste uitjes tijdens Hemelvaart 2023!

15 mei 2023
Hier worden wij blij van! Waarvan? Van lekker veel dagen vrij! Waardoor we éxtra veel toffe activiteiten kunnen ondernemen. Ontdek een greep uit onze favorieten uitje in en om Den Bosch tijdens het hemelvaartweekend en een gave winactie!
Leuke uitjes tijdens het Hemelvaartweekend voor kinderen!

Gratis: Open Boerderijdagen

De Open Boerderijdagen van Campina komen er weer aan! 19 en 29 mei zijn 72 boerderijen open voor publiek. Met een melkwegrace, zonnepanelen puzzelen, blind proeven en boerderijbingo! Kom je kijken in Vinkel of Veghel? Hier vind je alle boerderijen 

Kleuterbios - Bing

Op 21 mei is er een toffe Kleuterbios bij Kinepolis Den Bosch. Deze keer helemaal in het teken van de voorpremière 'Bing en zijn vriendjes in de bioscoop’. Neem je peuter of kleuter mee voor een onvergetelijke bioscoopervaring. Met leuke interactieve spelletjes!Laatste kans!

De unieke Efteling Tentoonstelling is deze week voor het laatste te bewonderen in Het Noordbrabants Museum. Mis het niet en ga deze week nog langs bij Holle Bolle Gijs! Voor de kids is er een speciale speurtocht en een toffe tekenwedstrijd. Zorg dat je het niet mist!

Kamelensafari!

Hoera! Ga op kamelensafari bij de Kamelenboerderij in Berlicum. Leer alles over kamelen, geef kalfjes de fles en de echte waaghalzen kunnen op een kameel zitten. Superleuk! Heb jij wel eens Kamelenmelk geproefd? Ontdek het progamma! 

5x Natuurpoort

Zie jij ze ook wel eens staan van die grote roestige sleutels ondersteboven, midden in de natuur? Dat is hét symbool voor de Brabantse Natuurpoorten. Als je die ziet dan weet je zeker dat je in een prachtig natuurgebied terechtkomt. Natuurpoorten uit de omgeving!Ontdek de Maashorst!

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? Je kunt hier samen met de kinderen urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het is een veelzijdige natuurparel die je op verschillende manieren ontdekt. Ontdek de pareltjes! 

35x tips voor Hemelvaart!

Yes, lekker lang weekend! Speciaal voor Hemelvaart hebben we een heleboel tips verzameld voor thuis én uit, gezellig met je gezin of met vrienden, voor een vrolijk Hemelvaartweekend! We hoeven ons in iedergeval niet te vervelen! Naar de tips!

4x tof blotevoetenpad!

Heerlijk met je blote voeten over de blotevoetenpaden struinen! Voel de verschillende ondergronden tussen je tenen. Superleuk uitje voor kinderen. Ontdek alle blotevoetenbanden in de omgeving van Den Bosch! Lekker kriebelen!Heel veel inspiratie!

Wat hoort er volgens jou écht bij de lente? Lammetjes en tulpen komen vast als eerste bij je op. Maar er zijn nog zo veel meer activiteiten en dingen waarvan je lentekriebels krijgt. Je vindt ze alle 35 op de Kidsproof Lentebucketlist! Plak op de koelkast! 

Uitjes tijdens Hemelvaart!

Een heerlijk lang Hemelvaartweekend om leuke dingen te doen. Er zijn extra veel leuke kinderactiviteiten en gezellige gezinsuitjes. Dit zijn onze favoriete tips voor dit weekend in Den Bosch. Ontdek ze allemaal! Hemelvaart-uitjes!

Springkussenfestival!

Kom naar het Springkussenfestival bij Vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Ontdek samen met mascotte Jibo de verschillende springkussens en betreed de stormbaan. Met zoveel springkussens belooft dit uren springplezier te worden! Jump, jump, jump!

WINACTIE!

Zo tof, wij mogen van Het Oertijdmuseum uit Boxtel een jaarabonnement weggeven voor het hele gezin! Wandel tussen de dinos, doe de gave speurtocht, graaf fossielen op en kom alles te weten over dino! Blijft leuk! Doe mee en win!Fijn lang weekend! ~ Carlijn ~