Hoeraa, het is Lammetjestijd!

1 maart 2024

Ja hoor het is weer zover, we kunnen lammetjes knuffelen! Vind jij het ook van die schattige diertjes en kan je er geen genoeg van krijgen?

Lammetjes knuffelen!

Zondag 3 maart van 10 tot 15 uur is het lammetjesdag bij "schapen van Wim en Joke" in Zeeland (noord brabant). De lammetjes mogen geaaid en geknuffeld worden, er is een leuke knutselhoek en een demonstratie met de border collies!


A.s. zondag 17 maart 2024 kunnen we terecht bij De Lachende Ooi in Loon op Zand. Daar is op 7 januari het eerste lammetje geboren. Er is zelfs een heuse lammetjesvierling te wereld gekomen. In totaal zijn er bij De Lachende Ooi, 1250 lammetjes geboren. Genoeg te knuffelen dus. Vanaf 10.00 tot 16.00 uur kun je terecht om ze te bewonderen maar ook voor demonstraties over wol bewerking en er kan geknutseld worden!

Op zondag 7 & 24 maart zijn de Lammetjesdagen, deze dagen zijn speciaal bedoeld om te knuffelen met de lammetjes en op de foto te gaan. Kom daarom zeker naar deze dagen, om te lammetjes te bewonderen! Vanaf 10.00 tot 16.00 uur zijn de lammetjesdagen bij De Schaapskooi Schijndel! De kids kunnen er ook heerlijk in de speeltuin spelen en er is een fijn terras. Zondag 24 maart kun je, naast dat je met lammetjes mag knuffelen, ook nog eens de lente vieren op de voorjaarsmarkt met veel leuke kraampjes met handgemaakte producten.

Zo ontzettend fijn en lief om lammetjes te mogen knuffelen. Het mag weer op 't Geitenboerke in Oerle. Elke zaterdag en zondag in maart zijn er weer Geitenkijkdagen. Iedere zaterdag en zondag van 13:30 tot 17:00 uur kun je komen knuffelen met de lammetjes, flesje geven of de grote geiten brok voeren.

Heb je nog niet genoeg van de lammetjes? Knutsel dan je eigen lammetje in elkaar!

Veel knuffel en knutsel plezier!

Heb jij ergens lammetjes gespot die je kunt bekijken? Laat het ons weten via denbosch@kidsproof.nl. Dank!
 
Groetjes,
Carlijn