Sinterklaas intochten 2019 in Den Bosch én omgeving!

23 oktober 2019
Het is elk jaar weer een groot feest: de intocht van sinterklaas! Benieuwd waar hij dit jaar met zijn pieten het land in komt? En komt hij met de stoomboot of op zijn witte paard? Bekijk hier een overzicht van de sinterklaasintochten in Den Bosch, Vught, Heusden, Ammerzoden, Oss en Sint-Michielsgestel.
Zaterdag 16 november 2019, Sinterklaas komt aan in Nederland! Spannend!
Dit jaar zal Sinterklaas zijn entree maken in Apeldoorn! Dus kruip samen op de bank om naar de televisie-uitzending te kijken, gezellig!

Sinterklaasintocht Den Bosch
Samen met zijn Pieten komt de Sint per boot op zondag 17 november 2019 om 12.00 uur aan bij Bolwerk Sint-Jan. Veilig aan wal zal hij zijn route te paard vervolgen naar de Markt, via de Visstraat en Hoge Steenweg. Kom zingen én springen tijdens de intocht in Den Bosch!

Sinterklaasintocht Vught
Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Feest! Onthaal de Sint en zijn Pieten op zondag 17 november 2019 op het station in Vught om 12.28! Geef de Sint een handje en ga met de goedheiligman op de foto in DePetrus!

Sinterklaasintocht Heusden
Lieve kindjes opgelet! Kom op zaterdag 16 november 2019 om 14.00 uur naar het Heusden en kom de Sint en zijn Pieten begroeten. Leuk! Alle kinderen mogen ook met Sinterklaas op de foto. Komen jullie ook?

Sinterklaasintocht Ammerzoden
Kom feest vieren tijdens de intocht van Sinterklaas op zondag 17 november 2019 in Ammerzoden! Sinterklaas zal om 14.15 aanmeren in de haven van Ammerzoden. Kom de Sint en zijn Pieten feestelijk ontvangen!

Sinterklaasintocht Oss
Ook dit jaar zal de Sint weer een bezoek brengen aan de lieve kindjes in Oss! Op zaterdag 23 november 2019 om 13.00 uur zal hij aanmeren aan de Waalkade! Om 14.15 komt hij aan op parkeerterrein de Wal in het centrum van Oss. Laten we er een mooi en gezellig feestje van maken!

Sinterklaasintocht Sint-Michielsgestel
Beleef een gezellige intocht op zondag 24 november 2019 in Sint-Michielsgestel! Aankomst om 14.00 uur aan de aanlegsteiger in de Dommel ter hoogte van Park Klein Ruwenberg. Na het schudden van handjes, maken van foto's en uitdelen van lekker snoepgoed, vertrekt Sinterklaas om 15.30 uur naar het Petrus Dondersplein.

P.S. naast de intochten staan er nog veel meer leuke activiteiten in onze Uitagenda! Heb jij nog een leuke tip, laat het ons dan weten via denbosch@kidsproof.nl!