• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Orthense HarmonieTerug naar het overzicht

Muziek maken en spelen doe je samen bij de Orthense Harmonie in Den Bosch!
Kan jij een instrument bespelen of wil je dit leren? En wil je samen het plezier beleven van muziek maken? Sluit aan bij de Orthense Harmonie in Den Bosch. 

De Orthense Harmonie is een leuke leerschool voor beginnende muzikanten. Om het behalen van één (en meerdere) muziekdiploma('s) te stimuleren is er een ruime lesgeldvergoeding. Doordat de uiteindelijke kosten van muzieklessen hierdoor aanzienlijk lager komen te liggen dan losse muzieklessen, veelal in combinatie met het beschikbaar stellen van een instrument van de harmonie, is het lidmaatschap van de vereniging extra aantrekkelijk. De muzieklessen worden verzorgd door de muziekschool of via een ervaren privé-instructeur. Je kunt deelnemen aan het instaporkest, dit is al mogeijk vanaf de eerste lessen en het jeugdorkest, dit is voor de gevorderde leerling.

Binnen het bestuur van de harmonie is er een speciale contactpersoon die zich bezig houd met begeleiding van leerlingen. Leerlingen worden in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij de vereniging.  

Wil je meer weten over het Jeugdorkest of het instaporkest? Klik op de roze button.

Orthense Harmonie

Ketsheuvel 50
Den Bosch eo
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne weken vrij in en om Den Bodch :)

Naar de familie-uitjes!