Ontdek GeoFort in HerwijnenTerug naar het overzicht

Een spannend forteiland in Herwijnen waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. Cool!
Ben jij nieuwsgierig en zou je willen weten hoe een Fort er van binnen uit ziet? Dan is een bezoekje aan GeoFort Herwijnen zeker de moeite waard! 

Het forteiland GeoFort ligt in Herwijnen, dat is net voorbij Beesd en ligt op ongeveer een halfuurtje rijden van Den Bosch!

Beleef de wereld van X,Y,Z. Kom naar het spannende forteiland waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie. Je gaat buiten en binnen het experiment aan met oude maar ook moderne geo-technieken.

Raak gedesoriënteerd in de donkere ondergrondse gang, wordt uitgedaagd in het doolhof en raak gefascineerd door kaartschaal en projecties in de Kazerne. Of ga miljoenen jaren terug in de tijd door aan de 4D globe te draaien en zoom van het kleinste deel in je lichaam uit tot aan het verste plekje in het heelal. Zo gaaf! 

Ook kun je er speuren, klauteren, met water spelen in het Vleermuisspeurtuin van het Staatsbosbeheer en kun er een super gave verjaardag houden. Schuif gezellig aan op het terras of geniet van de zelfgemaakte lekkernijen in het 3D Café

Nieuwsgierig? Klik op de roze button en laat je verrassen op GeoFort in Herwijnen! 

TIP: Tijdens de vakantie worden er leuke activiteiten gehouden! Wil je weten wat? Houdt onze Uitagenda in de gaten

GeoFort

Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksterweekend!

Pinksterweekend!

Yay, bijna Pinksteren. Lekker lang vrij, dus éxtra veel tijd voor leuke uitjes!

Wat gaan jullie doen?

Check hier dé eropuit tips!