Baby-peuterinstuif ochtend!Terug naar het overzicht

maandag 1 januari
Maakt je kind op jonge leeftijd al watervrij tijdens de Baby-peuterinstuif ochtend bij Golfbad Oss!
Van maandag t/m vrijdag is er elke ochtend onze fantastische baby-peuterinstuif van 9.00 - 10.30 uur (entree tot uiterlijk 9.30 uur). Voor de baby- peuterinstuif is geen aanmelding nodig, ouders met kinderen t/m 4 jaar zijn van harte welkom! 

De instuif is voor onze kleinste bezoekers (0 t/m 4 jaar) een feest! Op dinsdag, donderdag en vrijdag gaan jullie in het prachtige Berenbad samen leuke spelletjes doen en liedjes zingen onder begeleiding van Karen.

Spelenderwijs gaan de kinderen (vrijblijvend) op ontdekking in het water. Op maandag en woensdag begeleiden Quinty en Colinda de kinderen in het instructiebad, waarbij iets meer nadruk ligt op het watervrij maken van de kinderen en het voortbewegen in het water.

Natuurlijk is het op maandag en woensdag ook mogelijk om zonder begeleiding in het Berenbad te zwemmen.

Na de instuif mogen jullie fijn blijven spelen/zwemmen in het Berenbad, op maandag t/m donderdag nog tot 17.00 uur geopend en op vrijdag tot 15.00 uur. 

Informatie tarieven
Het is ook mogelijk om met een extra ouder of kindje (t/m 4 jaar) de instuif te bezoeken, daarvoor geldt het recreatieve tarief.

In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen baby- peuterinstuif, deze informatie is ook altijd terug te vinden in onze agenda.

Graag tot ziens bij de baby- peuterinstuif!

Golfslagbad Oss

Euterpelaan 1
5344 CA Oss
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!