icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Van stad naar plattelandTerug naar het overzicht

Super leuke activiteit om samen met de kids te doen is Van stad naar platteland bij Hertogboeren!
Ben jij een dierenliefhebber en wil jij het leven op het platteland meemaken? Dan is de activiteit Van stad naar platteland écht een aanrader! 

De Hertogboeren zijn een aantal agrariërs die onder de rook van Den Bosch hun passie voor het boerenleven willen delen met de stadse mens. Een super leuke activiteiten om met de kind(eren) te doen is het arrangement "Van stad naar Platteland". Je maakt samen een fietstocht van Den Bosch naar hertogboerderij Sleutjes. Dat kan op een fiets met kinderzitjes of een kinderaanhangfiets. Zo handig! Via een fietsspeurtocht kom je bij hertogboer Sleutjes aan waar je kan genieten van een échte boerenlunch. Ontdek hoe een boerenstal er uit ziet, ga de onderlinge strijd aan tijdens een botje hertogboerengolf en beleef het fijn het vertoeven is op het platteland. Daarna fietsen jullie weer samen terug naar Den Bosch. Zeker weten dat je een dag van je leven hebt! 

Wil jij ook tussen de koeien golf spelen en ben je nieuwsgierig naar het boerenleven? Klik op de roze button om dit arrangement te reserveren. 

Hertogboeren


Den Bosch
Prijs €40 pp (minimaal 10 personen) Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!