De Loonse & Drunense DuinenTerug naar het overzicht

Wandelen en genieten van natuurlijk schoon bij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen!
Ben jij een échte buitenmens? En geniet jij van alle het moois dat de natuur ons te bieden heeft? Ga dan wandelen bij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen! 

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is ruim 3.500 hectare groot en ligt tussen de steden Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch. Sinds 2002 vormen de Loonse en Drunense Duinen en De Brand samen met kleine andere gebieden een nationaal park. Het kent meerdere ingangen (ook wel Hoofdpoorten genoemd) waar voldoende parkeergelegenheid is, een horecagelegenheid en voorzien van informatiepaneel met een kaart van het gebied en de verschillende wandelroutes. Klim in de bomen, rol van de duinen en ontdek nieuwe routes door het bos! Zeker weten dat een dag in De Loonse Drunense Duinen een succes is voor het hele gezin! 

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!