• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BillyBird Park HemelrijkTerug naar het overzicht

Veilig, voordelig & onvergetelijk kinderfeestje!
Wat is er te beleven? BillyBird Park Hemelrijk is perfect voor kinderfeestjes tot 12 jaar. Door alle verschillende binnen en buiten speeltoestellen en attracties is er genoeg te beleven!

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. En wat dacht je van de overdekte Ballenfabriek? Een attractie vol ballen en speeltoestellen.
Buiten vind je allerlei speelgebieden en attracties. Zo is er een achtbaan, bootjesglijbaan, klimberg, reuzenschommel, een 360 graden schommel en nog veel meer! 

Een kinderfeestje bij BillyBird is voor iedereen!

Door onze verschillende arrangementen is er voor ieder feestje wel een oplossing. Wil je een feestje inclusief frietjes, onbeperkt koffie, thee en ranja, een snoeptaart en een ijsje of alleen het drinken en het ijsje? Beide opties zijn mogelijk! Ook de ouders mogen van de arrangementen meegenieten.

Kinderfeestjes bij BillyBird zijn al te boeken vanaf 8,50 per persoon. Je krijgt een eigen tafel in onze binnenspeeltuin toegewezen zodat je een makkelijk verzamelpunt hebt.

Mocht het lekker zwemweer zijn, dan kan het AquaFunPark bijgeboekt worden om het feestje helemaal af te maken. Daag elkaar uit op deze spannende stormbaan op het water.

Let op: Het AquaFunPark ligt niet het gehele jaar in het water. Informeer voor het bezoek op onze website of het beschikbaar is.

Kinderfeestjes zijn het gehele jaar door te boeken, met uitzondering van de zomervakantie.

Super dagje uit.

Via de roze button kom je op de website!

Tip: Ontvang de tips in je mailbox. Schrijf je hier in!

BillyBird Park Hemelrijk

Zeelandsedijk 34A
5408 SM Volkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!