DifA Topmodel KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Voor 1 dag supermodel zijn? Fotostudio Difa in Den Bosch laat jouw schitteren voor de camera!
Wil jij net als Doutze Kroes of Yfke Strum voor de camera staan? En voor 1 dag voelen hoe het is om supermodel te zijn? Vier je verjaardag met Fotostudio Difa in Den Bosch! 

Voel je voor een dag samen met je vriendinnen een échte supermodel. Wordt ontvangen met kinderchampagne in een échte studio. Trek je mooiste outfit aan, laat je mooie schminken en wordt stralend vast gelegd op de gevoelige plaat door Fotostudio Difa! Van alle vriendjes en vriendinnetjes die mee zijn wordt een mooie fotoshoot gemaakt. Samen maar ook ieder apart! De jarige krijgt een fotolijstje met foto en voor ieder vriendje of vriendinnetje is een kleinigheidje aanwezig. Dat wordt een mooie herinnering voor later. Zo gaaf! 

Praktisch
Duur: ongeveer 2,5 uur 
Aantal kinderen: minimaal 5 

Wil jij jouw verjaardag origineel en uniek vieren? Reserveer dan nu jouw verjaardagsdatum door op de roze button te klikken!

Fotostudio Difa

Vierde Rompert 9
5233GA 's-Hertogenbosch
Prijs €20 per kind (inclusief chips en drinken) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!