icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Houd een KruidjespartyTerug naar het overzicht

Maak van jouw verjaardag een gezellig samenzijn met de Kruidjesparty van De Kruidwis in Den Bosch!
Wil jij jouw verjaardag bijzonder vieren? Of ben je altijd al geïnteresseerd wat de natuur jou te bieden heeft? Houd dan een Kruidjesparty bij De Kruidwis in Den Bosch!  

De Kruidwis in Den Bosch is een kruidencentrum van Jolanda van der Ben, kruidentherapeute. Ze geeft in haar kruidenpraktijk natuurgeneeskundige adviezen en houdt er leuke kinderworkshops waar je alles te weten komt over kruiden en specerijen. Super leuk! 

De Kruidjesparty 
Zoethout, viooltjes, brandnetel, rozenbottels zijn een aantal smaken uit het Thee assortiment bij De Kruidwis. Bij binnenkomt kies je jouw favoriet en kun je even rustig bijkomen met een lekker cakeje erbij. Daarna ga je jezelf mooi maken met allerlei kruidjes. Met een heerlijk stoombadje en een maskertje dat jezelf maakt wordt je helemaal weer schoon. Tot slot ga je jouw eigen badzout maken met krukjes en schelpjes dat je uiteraard als aandenken meeneemt en in jouw eigen badkamer een plekje geeft. 

Praktisch
Duur: 2,5 uur
Aantal kids: minimaal 6, maximaal 10
Leeftijd: vanaf 10 jaar 

Wil jij een gezellige kruidjesparty houden met jouw verjaardag? Klik op de roze button en reserveer gelijk jouw verjaardag!  

De Kruidwis

Gageldonk 19
5235 CR Den Bosch
Prijs €12,50 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje