Jeugd Vakantie Vreugd!Terug naar het overzicht

Voor alle jeugd uit Drunen wordt de zomervakantie afgesloten met een groot Zomerfeest!
In de laatste week van de schoolvakantie is het de 66e keer dat Drunen het podium is voor Jeugd Vakantie Vreugd.

Na een succesvol jubileumjaar, met een recordaantal inschrijvingen, ligt er weer een propvol programma met plezier en vermaak klaar voor alle basisschoolkinderen uit Drunen en omstreken.

Ook dit jaar komt er weer een programmaboekje uit met een overzicht van alle leuke oude én nieuwe activiteiten waar je met leeftijdsgenootjes van 4-12 jaar aan kan deelnemen. Je hebt enkel een (online) inschrijving en vervoer nodig, de rest regelen wij.

Elk jaar begint de voorpret met de bekendmaking van het programma, waarin onder andere de nieuwe activiteiten gepresenteerd worden. Dit jaar mogen de jongste deelnemers van 4 en 5 jaar met sommige activiteiten zelfs helemaal gratis meedoen! Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website.

Ook in Drunen en omstreken worden vluchtelingen uit Oekraïne opgevangen. Om te zorgen dat hun kinderen zich snel thuis en welkom voelen in Drunen, mogen zij kosteloos deelnemen aan Jeugd Vakantie Vreugd. Deze kosten worden grotendeels gedragen door ZoDoende bewindvoering & juridisch advies.

Voor kinderen die gebruik mogen maken van Stichting Leergeld Heusden wordt dit keer het inschrijfgeld van maar liefst 10 activiteiten bekostigd. Namens het bestuur bedankt.

Dit jaar is de JVV week van zondag 28 augustus t/m zaterdag 3 september. Het programmaboekje zal eind mei online staan.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

Raadhuisplein 1
Drunen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pré-voorjaar!

Pré-voorjaar!

De eerste krokusjes hebben hun eigenwijze kopjes weer boven de grond gestoken en de tulpen komen ook langzaam omhoog.

Ik krijg de kriebels om eropuit te gaan! Jij ook?

Check hier dé eropuit tips!