Deel 6 - Toffe locaties in Den Haag voor het maken van kinderfoto's!

19 september 2017
De zesde tip van fotograaf Evelyne is het Lange Voorhout! In het blog laat zij zien waar je hier supermooie foto's van je kids kunt maken.
Het Lange Voorhout
Lange Voorhout: hoe Haags kan het zijn? Een must voor Haagse foto's. De Raad van State op de Kneuterdijk is heel apart als achtergrond voor foto's. En als je het netjes vraagt mag je binnen in de Pulchri Studio ook een paar foto's maken (geen grote groepen). Als je daar dan toch bent kun je meteen iets drinken in de romantische binnentuin. En vervolgens doorlopen naar de Lange Vijverberg met Jantje en de Hofvijver.Voor de stoere deur van De Raad van State.


Gave weerspiegeling in het raam van De Raad van State. Kijk maar eens door het raam... en... klik!Laat je kids spelen met de bladeren; voor hen leuk én je krijgt superleuke en speelse foto's!Hand in hand door de Parkstraat. Een pose aannemen is echt niet altijd nodig. Aan de Lange Vijverberg staat Jantje, bekend van het leuke kinderliedje. Natuurlijk mag een foto met Jantje niet ontbreken! Lekker gek op de trap in de Pulchri Studio!


Probeer soms gewoon eens wat en zie, wat een leuke, sprankelende foto!


In het volgende blog laat Evelyn ons het prachtige én fotogenieke plekje De Horsten zien (één van onze favo's:-)! Wil je meer weten over Evelyne? Klik door voor meer informatie over Evelyne Photography.

Tip op Het Lange Voorhout:
Op het Lange Voorhout ligt het prachtige theater Diligentia. De leukste familievoorstellingen vind je in onze Uitagenda!


Vorige blogs gemist? 

Klik snel door naar:
- Deel 1: fotoblog Sweelinckplein
- Deel 2: fotoblog rondom het Gemeentemuseum
- Deel 3: fotoblog bij Kijkduin
- Deel 4: fotoblog in het Westbroekpark
- Deel 5: fotoblog in de Paleistuin