• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Hoera, er zijn weer lammetjes!

27 februari 2024
Er zijn weer lammetjes, dus is het voorjaar écht begonnen! Lees snel waar je ze kan bewonderen, aaien en knuffelen.

Er zijn niet alleen sneeuwklokjes en krokussen om ons heen. Maar er zijn ook lammetjes geboren en dus is het écht voorjaar!

Er zijn weer heel veel lammetjes geboren bij Boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude. Zo leuk! En je mag ze natuurlijk een flesje melk geven. Maar wist je dat er nog veel meer leuks te doen is op deze boerderij? Zo is er een speeltuin, kun je een rondje rijden op een van de pony's en kun je heerlijk marshmallows roosteren.Ken je Boerderij Nellesteijn in Wassenaar al? Ook daar vindt ieder voorjaar een ware geboortegolf van lammetjes plaats. Kom gezellig even kijken in de stallen! Dat kan in de hele maand maart van woensdag t/m zaterdag van 11.00 - 17.00 uur.

Ieder voorjaar zijn er ook lammetjes bij Kinderboerderij Tanthof in Delft. Een superleuke kinderboerderij waar veel kinderactiviteiten worden georganiseerd!In Voorschoten kun je ook volop lammetjes kijken. Bij Tante Tokkie in Voorschoten hoor je vanuit de schapenstal schattig gemekker. Ook heb je hier geiten, varkentjes én kun je lekker smullen van ijs, pannenkoeken en meer. 

Vlakbij vind je Kinderboerderij Voorschoten, ook zo'n héérlijke plek om van het groen en de dieren te genieten. Ook bij Kinderboerderij 't Akkertje in Rijswijk, bij Stadsboerderij BuytenDelft en bij Landgoed Clingendael worden ieder jaar lammetjes geboren. Verder staan ook de geiten en schapen op de andere kinder- en stadsboerderijen in en om Den Haag niet stil en zijn er her en der ook lammetjes in aantocht of inmiddels net geboren.

NB: Heb jij ergens lammetjes gespot die je kunt bekijken? Laat het ons weten via denhaag@kidsproof.nl. Dank!
Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling.