Meivakantie uitjes met kinderen in Den Haag, Delft en Zoetermeer

11 april 2024
Hoera bijna meivakantie! Heb jij al plannen met je kinderen? Leuke gezinsuitjes gezocht? Klik door voor leuke uitjes met kinderen in de meivakantie en Koningsdag in Den Haag!
leuke uitjes met kinderen in de meivakantie in Den Haag en omgeving
Onze kinderen hebben maar lefst twee weken meivakantie! Vanaf vrijdag 26 april zijn ze al vrij en pas na het Hemelvaartweekend, op maandag 13 mei, verwacht de juf of meester hen weer. Genoeg tijd dus om heel veel leuke dingen te doen!

Onze uitagenda vullen we dagelijks aan met vakantie-uitjes. Regelmatig even checken dus! Speciaal voor de vakantie maakten we ook een handige nieuwsbrief met heel veel tips erin.

Koningsdag Den Haag
De meivakantie start met Koningsdag! In Den Haag is de Kinderkoningsdag in het Huijgenspark, de Koningskermis staat nog op het Malieveld, vaar mee over de 'Grach' en op De Fred is van alles te beleven. Rijk worden op Koningsdag? Check dan deze tips!Creatief aan de slag


Creatief in het Mauritshuis
Stap deze meivakantie in de Wonderlijke Wereld van Savery in het Mauritshuis! De kleinere kids gaan met Maurits Muis op pad en maken een masker van een wonderlijk wezen. De groteren (7+) maken een schilderij van de dodo. 
Vrolijke vogelactiviteiten in het Kinderboekenmuseum
Het Kinderboekenmuseum viert de lente met vrolijke vogels. Kom ook deze vakantie en maak een Paradijsvogel, volg een masterclass linosnede of maak een Vuurvogel. De Verhalendame is er ook met een spannend vogelverhaal! 

Play Unstoppable Festival
Kom naar LEGOLAND® Discovery Centre en laat jouw creatieve superkrachten zien! Ontwerp je spirit animal en bekijk de nieuwe LEGO® Friends 4D film. Het Play Unstoppable Festival is van 18 april t/m 26 mei. Leuk!Zoek je een leuk (dag)kamp voor je kind(eren)? 

Er zijn zoveel leuke kampen deze meivakantie. Hieronder noemen we twee hele leuke! Nog veel meer kampen vind je bij Op Kamp.


Surfcamps bij Hart Beach | 6+
Leren surfen op dé surfspot van de Nederland? Doe dan 1, 2, 3 of 5 dagen mee met de Hart Beach Surfcamps in Scheveningen! Er zijn groepen van 6-12 jr en van 12-16 jr. Echt supertof! Kan ook in de zomervakantie.
WonderDagen | 4-12 jr
Deze meivakantie verandert het Laaktheater in een geweldig indoor speelparadijs! Tijdens de WonderDagen genieten kinderen een dag lang van creatieve workshops, muziek en indoor games. Al vanaf €5,-!Ontdekken en spelen


Ontdek Nederland in Madurodam
Deze meivakantie krijgen alle kids een eigen paspoort in Madurodam en kunnen ze heel Nederland ontdekken. Hoeveel bestemmingen vink jij af? Ook is er een nieuwe speurtocht, kun je alle attracties bezoeken en lekker buiten spelen!Word junior wetenschapper
Dol op techniek? Doe dan deze vakantie mee aan de TU Delft Science Centre Tour! Je kunt een drijvende stad ontwerpen, robots programmeren in Minecraft en elektronische apparaten slopen en onderzoeken. Gaaf!Moordspel in de Gevangenpoort
In Rijksmuseum de Gevangenpoort ontdek je hoe het er vroeger aan toe ging in de gevangenis. In de meivakantie is er een speciale familierondleiding waarbij je samen een misdaad onderzoekt. En doe de speciale audiotour voor kinderen!Deze en nog veel meer tips vind je ook in de meivakantie nieuwsbrief.

De lijst vullen we uiteraard nog verder aan. Neem nu vast een kijkje in de meivakantie-uitagenda! Naar de website