• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Maak kennis met Ren4Sport

21 september 2023
Van peutergym, kinderfeestjes, 6-kamp en springkussenverhuur tot Bubbel voetbal: Ren4Sport is een sportief adres om te onthouden!
Al het sport-en spel aanbod van Ren4Sport heeft één ding gemeen: kinderen worden hier heel enthouiast van! Je kan de leuke, jonge enthousiaste begeleiding van Ren4Sport inhuren en ze regelen jouw sportieve activiteit.

Of doe samen met je kind lekker mee met de peutergym, huur een springkussen voor je familie- of straatfeest of meld de kids aan voor een vakantiedag 6-kamp. Het aanbod is eindeloos! Hieronder lees je alle opties.
Kinderfeestjes

Vier een superleuk en sportief kinderfeestje met Ren4Sport! Zij hebben de flexibiliteit om in te spelen op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Goed geregeld!

Sport & Spel feestje
Héél veel mogelijkheden met sport & spel.

Archery tag feestje (8+)
Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. Wie schiet alle tegenstanders uit het spel en wordt de Archery tag kampioen?! De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Hartstikke veilig dus!

Bubbel voetbal feestje (6+)
Dezelfde regels als bij het reguliere voetbal, alleen is er één groot verschil: je mag je tegenstander omvergooien! Dit zorgt voor een hilarisch effect, voor zowel de spelers als toeschouwers.

Dans feestje (6+)
Swingen met verschillende dansspelletjes en aan het einde een eigen dans showen met een mini optreden!

De feestjes worden gegeven op een (buiten)locatie bij jou in de buurt. Weet je geen locatie? Ren4Sport kan altijd meedenken over een geschikte locatie.

Voor meer informatie klik op de roze button onderaan deze pagina.Peutergym


Bij Ren4Sport kun je superleuke gymlessen samen met je peuter volgen. Tijdens de lessen gaan de peuters aan de slag met verschillende spellen en bewegingsvormen. Als je het leuk vindt, word je als ouder of verzorger ook betrokken bij de les.

De peutergym vindt op de volgende locaties plaats:
Sportcomplex Lu Gia Jen, Den Haag
Elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur op de Baambruggestraat 8a, Den Haag.
HDM Sportcomplex, Den Haag
Wekelijks op woensdagochtend van 10.00 - 11.00 uur aan de Theo Mann Bouwmeesterlaan 205, Den Haag. De lessen zijn binnen, maar met mooi weer zijn de lessen buiten; op een (kunst)grasveld.
De Hoornbloem, Den Hoorn
Wekelijks op woensdagochtend van 9:30 - 10:30 uur aan de Koningin Julianaplein 1, Den Hoorn.

Voor meer informatie klik op de roze button onderaan deze pagina.


Dagje 6-kamp in de schoolvakantie

Ook voor een sportieve dag tijdens de schoolvakantie moet je bij Ren4Sport zijn. Bijna elke schoolvakantie organiseren ze een sport & spel 6-kamp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In Den Haag, maar ook wel in Zoetermeer.

Op het 6-kamp gaan kinderen onder andere bubbel voetballen, pijl en boog schieten en knotshockeyen. Ze worden in kleine groepjes begeleid.

Voor meer informatie klik op de roze button onderaan deze pagina.
Verhuur van materialen voor een feestje

Naast sportieve kinderfeestjes op locatie, peutergym en workshops kun je bij Ren4Sport ook sportieve materialen huren! Deze materialen zijn geschikt voor bijvoorbeeld een familiedag of verjaardagsfeestje. Let op! Materialen voor koningsdag zijn in februari vaak al volgeboekt, dus reserveer snel!

Je kunt onder andere kiezen uit:
Luchtkussens: in alle soorten en maten. Kijk vooral even op de website (via de roze websitebutton)
Archery Tag: een combinatie tussen paintball en trefbal. De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen.
Ezeltje prik: Het klassieke spelletje met een opblaasbare ezel.
Kraak de kluis (12+): Achterhaal bij elk spel het cijfer, maak aan het einde van alle spellen de rekensom af en kraak de kluis.
Opblaasbaar Basketbal spel
Voetbal dartbord: Voetballen tegen een dartbord van 4 meter hoog!

Het is ook mogelijk om bij deze materialen begeleiding bij te boeken. Dan is je feest helemaal in goede handen. Voor meer informatie klik op de roze button onderaan deze pagina.Activiteiten op maat 


Op zoek naar invulling van een familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of straatfeest? Ren4Sport zorgt er graag voor dat dit een geslaagde activiteit wordt. Bepaal zelf de invulling en de duur van de activiteit.

Voor meer informatie klik op de roze button onderaan deze pagina.

Aanbod op scholen, BSO, KDV en TSO

Als school op zoek naar een gymdocent? Een sportdag op maat? Een pedagogisch medewerker nodig? Sport-en spelworkshops. Ook hiervoor bel je Ren4Sport!

Klik door op de roze button voor alle informatie en boekingen! Naar de website