Theaterschool Rabarber; podium voor jong talent.

18 april 2024
In het hart van Den Haag is Rabarber dé plek waar kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar niet alleen de kunst van het theater leren, maar ook zichzelf ontdekken en ontwikkelen. Meld je kind NU aan voor een proefles. De inschrijvingen voor seizoen 24/25 zijn gestart!
Rabarber meer dan theaterles alleen
Sinds 1978 is Rabarber dé plek waar kinderen leren stralen op het podium en daarbuiten. Met een mix van lessen en workshops, zit er altijd iets bij dat bij hen past. Van theaterlessen vanaf 6 jaar, maakweek in de vakanties tot summercamp in de zomer. Je leest het in dit blog.

Tip: De inschrijvingen voor het seizoen 2024/2025 van de theaterschool zijn geopend! Ontdek een wereld vol plezier, creativiteit en nieuwe vrienden. Meld kinderen nu aan voor de tijd van hun leven!


Leerzaam en Leuk

Rabarber staat voor meer dan alleen theaterlessen. Hier krijgen kids de ruimte om te ontdekken, te bewegen, en hun stem te vinden in een omgeving die zowel veilig als uitdagend is. Het is dé perfecte plek om de verbeelding de vrije loop te laten en nieuwe talenten te ontplooien.

Bij Rabarber ontdekken kids de magie van theater. Het is niet alleen superleuk, maar ook nog eens mega leerzaam. Ze leren acteren, zelfvertrouwen opbouwen en creatief denken. Daar heb je de rest van je leven wat aan. Dus, waar wacht je nog op? Laat je kind schitteren bij Rabarber!

Een creatief thuis voor iedereen


En het mooiste? Iedereen is welkom! Rabarber is een plek waar je je snel thuis voelt en waar je vrienden maakt voor het leven. Kinderen krijgen bij Rabarber de kans om deel uit te maken van een inclusieve gemeenschap waar alle kinderen, ongeacht hun culturele achtergrond, zich thuis kunnen voelen. De school is trots op haar vermogen om kinderen een tweede thuis te bieden waarin zij hun persoonlijke verhalen kunnen verbeelden en delen.


Kinderen die op de planken willen staan? Dat kan bij Rabarber!

Ontdek de mogelijkheden van de lessen voor alle leeftijden, de maakweek en summer school.

Steel de show, theaterles bij Rabarber!

Is jouw kind 6 jaar of ouder en gek op theater? Laat ze meedoen aan de theaterlessen van Rabarber. Hier stelen ze de show, want je krijgt niet alleen les, je doet natuurlijk ook mee aan hele toffe optredens. Er zijn groepen voor alle leeftijden; je vind ze hier. Woensdag 29 mei is de eerstvolgende mogelijkheid voor een proefles.

In de schoolvakanties kan je meedoen met de de maakweek van Rabarber. Theater maken voor kids van 8 t/m 12 jaar. Onder begeleiding van een docerend theatermaker van Rabarber wordt er een voorstelling gemaakt, in maar liefst één week. De kinderen zijn medemakers van de voorstelling en gaan in de week aan de slag met tekst, spel, kostuums en decor. Data: de maakweek is tijdens alle schoolvakanties.


In de eerste 2 weken van de zomervakantie is de Musical Summer School. Van maandag t/m vrijdag ga je aan de slag met spel, zang en dans en op vrijdagavond sta je te stralen op het podium voor familie en vrienden. Er start een klas op 15 juli én op 22 juli, zodat je zelf kunt kiezen welke datum het beste uitkomt deze zomer! Doe je ook mee?Theater Merlijn

Rabarber is te vinden aan de rand van het centrum van Den Haag, gelegen in de oude locatie van de Openbare Bibliotheek aan de Bilderdijkstraat 35 en is heel makkelijk bereikbaar met tram 17. Hier heeft de theaterschool haar eigen gebouw, waar Theater Merlijn ook onderdeel van is. Er is een gezellige en sfeervolle foyer. Theater Merlijn is een knus theater en de thuisbasis van Rabarber. Het is een vlakkevloertheater met 110 stoelen. In theater Merlijn worden de eigen producties gespeeld en geven alle leerlingen aan het eind van het seizoen hun presentaties, waar ouders kunnen zien wat ze hebben geleerd op het gebied van toneel, zang en dans.

Wacht niet langer! Kom ook schitteren bij Theaterschool Rabarber!

Kortom een dikke Kidsproof tip van ons. We weten het zeker: Rabarber is dé plek in Den Haag waar kinderen en jongeren kunnen schitteren. Het is een plek waar leren en plezier hand in hand gaan, waar talent wordt gekoesterd en waar iedere jonge artiest zich thuis kan voelen. Voor ouders die op zoek zijn naar een plek die hun kinderen zal helpen groeien, zowel op het podium als daarbuiten, is Rabarber de perfecte keuze. Twijfel niet langer, ga een keer kijken, meld je aan voor een proefles of neem nu contact op via de roze websitebutton! Naar de website