Deel 7 - Toffe locaties in Den Haag voor het maken van kinderfoto's!

19 september 2017
Fotografe Evelyne deelt haar favoriete plekken in Den Haag met ons waar je mooie foto's van je kids kunt maken. Dit is ook écht een heel mooi plekje, net buiten Den Haag... op naar De Horsten!
De Horsten

De Horsten, Wassenaar: een prachtig stuk bos en weiland ineen. Mooie bomen en mooie paadjes. Heerlijk voor kinderen om daar rond te struinen. Hier wonen de Koning en de Koningin met de 3 prinsesjes... ook dat spreekt bij kinderen zeker tot de verbeelding.

Theepaviljoen de Horsten is ook echt een must voor een versnapering. Een sprookjesachtig, schattig theehuis! Laat de kids lekker hun gang gaan, zo maak je de meest bijzondere foto's. 
Trek je kids opvallende kleuren aan, dat springt er lekker uit op de foto in het bos!Zon en schaduw doet wonderen...Leg de onverwachte momenten vast.Net even anders...Neem een accessoire mee naar het bos waar de kids ook wat aan hebben tijdens de wandeling. Zoals een (superschattig) mandje!

Vergeet je niet langs te gaan bij het Theepaviljoen? Is niet te missen en zó'n fijn plekje om even wat te drinken en misschien wat lekkers te eten om daarna weer volop te rennen, klimmen, spelen en genieten van de Horsten! Prachtig is ook de Seringenberg als die in bloei staat! Sowieso leuk om naar boven te klimmen over de trap rond de berg, en wat een prachtig uitzicht!

Ga ook eens naar het superleuke Monkeybos bij Meijendel. Kids kunnen zich hier helemaal uitleven in het speelbos!

Dit was (in ieder geval voorlopig) het laatste fotoblog van Evelyne. Er zijn zo veel gave plekken in en rond Den Haag om je kids te fotograferen. Wij krijgen helemaal zin om aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over Evelyne, klik dan door voor meer informatie over Evelyne Photography.


Vorige blogs gemist? 
Klik snel door naar:
- Deel 1: fotoblog Sweelinckplein
- Deel 2: fotoblog rondom het Gemeentemuseum
- Deel 3: fotoblog bij Kijkduin
- Deel 4: fotoblog in het Westbroekpark
- Deel 5: fotoblog in de Paleistuin
- Deel 6: fotoblog rondom Het Lange Voorhout