Ouder-kind bootcampsTerug naar het overzicht

Drukke baan & jonge kids? Blijf fit met de Fit Family bootcamps voor ouder & kind!
Je kent het wel: een drukke baan met jonge kinderen, het huishouden runnen, een leuk sociaal leven onderhouden en oh ja, de kids moeten ook nog op een actieve hobby! Wanneer heb je dan tijd om zélf te sporten? Fit Family heeft voor jullie de oplossing!

De outdoor workouts van Fit Family helpen jou om tussen de bedrijven door top quality time met je kind te beleven. Als bonus worden jullie er ook nog allebei fit en blij van!

De workouts van Fit family zijn uitdagend voor zowel ouder als kind (2½ t/m 7 jaar). Vergis je niet in de zwaarte van de workouts, ook al is het met kinderen samen, ouders worden flink uitgedaagd! Kinderen worden getraind met toffe spelelementen, competitie en elementen van storytelling. Een workout duurt 45 minuten.

Je kunt het hele jaar door op zondagochtend trainen, lekker in de buitenlucht. De workouts worden begeleid door een heus expertteam, Fit Family gaat voor High quality! Daarnaast word je samen met je kind in een vaste groep ingedeeld, zodat er een groepsband ontstaat tussen de deelnemers en de trainer. Na afloop is er gelegenheid is om met elkaar even na te kletsen, wat te drinken en een stukje fruit te eten.

Het verzamelpunt van de trainingen in Den Haag is bij het Haagse Bos, Boslaan 12 (tegenover VNO-NCW gebouw).

Check de website via de roze button voor meer info en om je aan te melden voor een workout! Wil je het eerst een keer proberen? Meld je dan gerust aan voor een proefles.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Den Haag. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

Fit family

Verzamelplaats: Boslaan 12
Den Haag
Openingstijden Zondag:

2½ t/m 3 jaar: 9.15 - 10.00 uur
4 t/m 7 jaar: 10.15 - 11.00 uur
Prijs Proefles € 10,- (kan ook gratis, lees hiervoor de voorwaarden via de site)
Abonnement 2 maanden: € 54,50

Voor meer info zie website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters