• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Theaterschool RabarberTerug naar het overzicht

Rabarber: waar elk kind zich leert uitdrukken, zelfvertrouwen krijgt en vooral veel plezier beleeft!
Droom jij van samen spelen? Durf jij je te laten zien? Doe dan nu mee! Je kan tot aan de herfstvakantie een proefles doen en nog instromen voor dit jaar!

Rabarber is al ruim 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 2 jaar een passend programma. Van basisklassen voor beginnende kinderen tot opleidings-, musical- en productieklassen voor tieners.

Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er de volgende mogelijkheden:

Tadaa
Een kortere cursus voor kinderen van 6 en 7 jaar, om te ontdekken of theater iets voor hen is. De jonge spelers repeteren met spel en beweging. In deze groep staat spelplezier voorop en krijgen de kinderen inzicht in het verschil tussen de werkelijkheid en de spelrealiteit.

Basisgroep
Start je tussen de 7 en 10 jaar dan kom je in de basisgroep en krijg je één uur toneel. Vanaf 9 jaar in combinatie met één uur dans. Naast spelplezier wordt de spel durf belangrijker. Je leert samen te spelen, improvisatie te maken en korte scènes te spelen. Ook leer je met korte teksten en vanuit verhalen personages neer te zetten.

Daarna zijn er English drama, musicalgroep, leerjaren 10-12, Maaklabs en meer. Check heirvoor de website via de roze button!

DOE MEE!
Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling en worden er theaterworkshops gegeven. Heb jij zin om ook iets met theater te doen, aarzel dan niet en geef je op voor een van de groepen of de eerstkomende proeflesdag. Klik snel op de roze button of mail voor meer informatie.

Tip: houd onze Uitagenda in de gaten voor leuke voorstellingen!

PS: Veel oud-leerlingen van Rabarber hebben in de theater-, film- en televisiewereld hun weg gevonden. Zo zijn bij Rabarber begonnen: Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Fedja van Huêt, Georgina Verbaan en nog vele anderen!

Rabarber

Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag
Openingstijden Op de site staat het lesprogramma (via de roze button). Prijs zie webiste (via de roze button) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum