Lucky’s Bowling ZoetermeerTerug naar het overzicht

Bowlen nieuwe stijl op een design bowling baan met videowall. Een unieke ervaring.
Lucky's Bowling in Zoetermeer is anders dan andere bowlingbanen. Je vindt er niet alleen een coole en industriële inrichting, maar ook een waanzinnige video wall. Terwijl jij je strikes gooit, geniet je van het uitzicht op de Skyline van Manhattan of bijvoorbeeld de Golden Gate bridge in San Francisco. Leuk herfstvakantie -uitje!

En ben jij uitgebowld, maar je ouders nog niet? Dan kun je heerlijk spelen in de speciale binnen- en buitenspeeltuin Lucky's Bowling (gratis). De in- en outdoor speeltuin geven kinderenh urenlang speelplezier met o.a. een glijbaan, trampoline, schommel en klimrek.

Ook fijn: Dekker Zoetermeer beschikt over drie restaurants met een uiteenlopend aanbod. De menukaarten staan bol van de lekkere gerechten. Lekker blijven eten dus. (let op vanwege de coronamaatregelen op dit moment gesloten)

Voor meer informatie over de bowlingbaan en het restaurant klik je op de roze button.

Let op: er worden op dit moment geen bowlingschoenen uitgeleend, je krijgt bescherming om je eigen schoenen. Trek dus makkelijke schoenen aan!

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Dekker Zoetermeer

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
Openingstijden Maandag 16:00 – 23:00
Dinsdag 14:00 – 23:00
Woensdag 12:00 – 23:00
Donderdag 14:00 – 23:00
Vrijdag 14:00 – 23:00
Zaterdag 12:00 – 23:00
Zondag 12:00 – 23:00 

Buiten openingstijden komen bowlen? Neem contact  op !
Prijs zie website via roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SINTERKLAAS IS ER!

SINTERKLAAS IS ER!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Maak er een feestje van!