Bezoek Egelopvang Den HaagTerug naar het overzicht

De vrijwilligers van Egelopvang Den Haag zetten zich in voor zieke en gewonde egels en bieden ze hulp.
De egel is een beschermde diersoort. De egelopvang mag deze diertjes buiten hun natuurlijke leefomgeving helpen als zij het niet meer zelf redden in de natuur. Dus als ze ziek of gewond zijn.

De opvang bevindt zich in de Westduinen aan het eind van de Savornin Lohmanlaan, hoek Laan van Poot. De opvang is iedere dag geopend van 10.00 tot 12.00 uur voor het brengen van egels die verzorging nodig hebben. Elke 1e zaterdag van de maand (met uitzondering van januari en april) is de egelopvang van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor belangstellenden.

Je krijgt een rondleiding langs de egelverblijven en meent een kijkje bij de egels. Als we geluk hebben, is het niet meer zo koud en zijn de egels uit hun winterslaap.


Tip: Vind meer leuke activiteiten bij jou in de buurt in onze Uitagenda!

Egelopvang

Westduinen
Den Haag
Openingstijden De egelopvang is dagelijks geopend van 10.00 tot 12.00 uur om egels te brengen die verzorging nodig hebben. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!