icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Wandelen bij DuivenvoordeTerug naar het overzicht

Prachtig wandelen bij Kasteel Duivenvoorde! Leuk in combinatie met een gezinsrondleiding.

Naast de reguliere rondleidingen door Kasteel Duivenvoorde vinden er regelmatig kinder- en familierondleidingen plaats. Ga samen met je (groot)ouders en een kasteelgids op ontdekkingstocht door het historische kasteel en ontdek de geheimen van het eeuwenoude Duivenvoorde en zijn bewoners. Een spannende beleving voor jong en oud!

Combineer de rondleiding met een fijne wandeling over het landgoed! Nu het Landschapspark Duivenvoorde volledig hersteld is, is het er dankzij prachtige vergezichten, idyllische slingerpaadjes en romantische bruggetjes heerlijk wandelen. Ieder seizoen heeft het park een andere uitstraling, maar in de herfst is het dankzij een waar (herfst)kleurenspektakel altijd prachtig. Geniet met het hele gezin van de heerlijke natuur en wie weet spot je wel een van de eekhoorntjes, ijsvogels of vossen op het landgoed!

In het kasteel zijn gratis plattegrondjes verkrijgbaar.

Tip: Bij Kasteel Duivenvoorde zijn vaak leuke dingen te beleven! Kijk hiervoor regelmatig in onze Uitagenda!

Kasteel Duivenvoorde

Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten
Openingstijden Zie website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie!

Meivakantie!

Hebben jullie ook meivakantie? Twee weken lang genieten en leuke dingen doen. Wij hebben heel veel leuke tips verzameld voor uit en thuis. Inclusief bucketlist!

Leuke tips voor uit en thuis