• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

5 x WaterspeeltuinTerug naar het overzicht

Een speeltuin is altijd leuk. En helemaal als je er ook lekker met water kunt spelen! Check deze TOP 5.
Prinsenbos Naaldwijk
In dit recreatiegebied vind je van alles: een recreatieplas waar je kunt zwemmen en spelen, speeltoestellen en in het bos leer je van alles over bloemen en planten. Er is namelijk een kruidentuin, een vogelscherm en een vlindertuin. Superleuk!

Zuiderpret Den Haag
Deze toffe natuurspeelplaats ligt aan de rand van de grote speelweide in het Zuiderpark. In de omliggende bosjes maak je boomhutten met de losse takken. Of ga via stapstenen in het water, boomstammen, slingertouwen en loopbruggen naar de overkant van de beek. Ook is er een uitkijktoren en een kruipbuis. Spelen in het groen!

Waterspeeltuin Buytendelft in Delft
Aan de rand van Delft vind je Waterspeeltuin Buytendelft. Een super leuke plek met zandstrandjes en ligweiden langs het zwemwater en langs een speelgoot met ondiep water. Dé plek voor waterpret, maar er is meer hoor. Wat dacht je van een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. Super leuk.

De Flierefluiter Zoetermeer
In deze natuurspeeltuin kun je klimmen over boomstammen, spelen met water en dammetjes en hutten bouwen. Lekker in de natuur, maar toch midden in Zoetermeer. In het Binnenpark is deze natuurspeeltuin gerealiseerd, dicht bij het water en met allemaal speelroutes. Klimmen, kliederen, graven... kinderen kunnen hier op een veilige manier de natuur ontdekken. Genieten!

Natuurspeeltuin Voorschoten
Lekker spelen met water en modder, klauteren en klimmen, met een vlot over het water.. Voorschoten heeft een geweldige nieuwe natuurspeeltuin waar alle kids naar hartenlust kunnen ravotten. Zeker een keertje komen kijken!

Kidsproof Den Haag


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum