LEGOLAND Discovery CentreTerug naar het overzicht

Kom naar de geweldige overdekte binnenattractie LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen.
Bezoek de supertoffe overdekte binnenattractie LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is speciaal voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Ontdek de stad in miniatuur en zie de Haagse hoogtepunten gebouwd van LEGO® steentjes in het Miniland. Krijg LEGO® bouw tips, leer bouwen en krijg uitleg van een Master Bouwer tijdens de diverse workshops. 

Er zijn zeven gethematiseerde speelzones zoals LEGO® Friends en de LEGO® Ninjago trainingszone een creatieve en leerzame speelomgeving. Daarnaast is er een 4D-bioscoop, een attractierit en kunnen kinderen in MINILAND, bestaande uit meer dan een miljoen LEGO®-steentjes, Den Haag in het klein en interactief ontdekken.

Elke dag is er een model bouwer aanwezig die speciale workshops geeft met allerlei tips en tricks over het bouwen met LEGO®.

Als je jarig bent kan je ook je feestje vieren bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Superleuk voor alle LEGO® fans!

Klik snel door naar de website via de roze button om je tickets te reserveren.

Tip: Vlakbij ligt onderwaterwereld SEA LIFE Scheveningen. Combineer deze twee superleuke uitjes met een voordelig combiticket!

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Strandweg 13K
2586 JK Scheveningen
Openingstijden Zie website, via roze button. Prijs Zie website, via roze button Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?