Peppa Pig binnenspeeltuinTerug naar het overzicht

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin in The Mall of The Netherlands Leidschendam.
We moeten nog even geduld hebben, maar de allereerste Peppa Pig binnenspeeltuin komt naar Nederland in The mall of the Netherlands in Leidschendam!

Peppa Pig World of Play is een nieuwe binnenspeeltuin die peuters, kleuters en hun familie meeneemt in de magische wereld van Peppa Pig.

Ontdek en verwonder je in de wereld van Peppa Pig en maak een leuke, leerzame en vrolijke reis! Nieuw in Europa; de eerste locatie opent in The Mall of The Netherlands.

Met maar liefst 14 themagebieden komt de wereld van Peppa Pig tot leven in deze prachtige binnenspeeltuin in Leidschendam. Ideaal voor de verbeelding van de kinderen.

Voertuigen
In Peppa Pig World of Play rijden 9 verschillende voertuigen waaronder de beroemde rode auto!

Praktisch
Kinderen van 8 jaar of jonger kunnen de speeltuin van Peppa Pig alleen samen met hun familie bezoeken (met een verantwoordelijke volwassene van minimaal 18 jaar oud). Iedereen heeft een ticket nodig. Je kan met je ticket 2 uur spelen.

Tickets binnenkort beschikbaar of kies voor een jaarpas.

Klik door voor meer informatie

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin

Jasmijn 13
2262AN Mall of the Netherlands Leidschendam
Prijs Kinderen van 8 jaar of jonger kunnen de speeltuin van Peppa Pig alleen samen met hun familie bezoeken (met een verantwoordelijke volwassene van minimaal 18 jaar oud). Iedereen heeft een ticket nodig. Je kan met je ticket 2 uur spelen. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wat kan er nog wel?

Wat kan er nog wel?

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips! Sterkte allemaal en een fijne kerstvakantie toegewenst!

Lockdown tips