icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

SEA LIFE ScheveningenTerug naar het overzicht

Kom oog in oog met haaien, piranha´s, roggen, zeepaardjes en pinguïns in SEALIFE
Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Loop door de onderwatertunnel en zie de zeeschildpad vlak boven je hoofd zwemmen. Ontmoet ook de otters Sien & Saartje! SEA Life is fijn in alle jaargetijden. Zeker ook met warm weer want er is airco!

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 3000 dieren biedt SEA LIFE Scheveningen een kijkje in de 7 wereldzeeën. Durf jij je hand te steken in de Voelpoel? En heb jij de clownvis, beter bekend als Nemo, al in het echt gezien? Sla ook zeker de pinguins niet over, zo leuk!

Virtual Reality
Neem een plaats in de duikkooi, zet een heuse ouderwetse duikhelm op en begin een virtueel onderwateravontuur. Zittend op een stoel wordt het een duik met 360 graden zicht en mooie en ook spannende geluidseffecten. Onderweg kom je kwallen tegen, haaien, murenes, prachtige koralen en nog veel meer mooie dieren!

I-Sandbox
Ook is er een interactieve 3d zandbak met educatief tintje waar de kinderen uren mee kunnen spelen. Een zandbak waar het zand tot leven komt en rivieren en bergen ontstaan door jouw aanraking.

Pinguins
Voor onze kinderen altijd het hoogtepunt van een bezoek aan SEA LIFE; de pinguins. Mis ze niet!

Plan je bezoek via de site en koop je kaartjes met korting online (verplicht)! Klik via de roze button door!

TIP: Na afloop tijd om te lunchen of dineren? Kijk voor kindvriendelijke restaurants in de buurt op ons overzicht!

Sea Life

Strandweg 13
2586 JK Scheveningen
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website via de roze button. Prijs online ticket kopen verplicht Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!