• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje Atelier KunststofTerug naar het overzicht

Hou een creatief feestje bij Atelier Kunststof in Voorburg!
Tijdens de feestjes bij Atelier Kunststof zijn jij en je vriendjes en vriendinnetjes even echte kunstenaars. Net als de beroemde kunstenaars waarvan ze voorbeelden laten zien, gaan jullie zelf een schilderij op doek maken!

Als jarige kan je van te voren aangeven welke onderwerpen je leuk vindt om te schilderen. Zij bedenken hier dan een leuk thema bij. Natuurlijk is tijdens je feestje het atelier feestelijk versierd!

Natuurlijk is er ook ruimte voor het geven van de cadeaus. Ook is het mogelijk om het feestje te starten met het versieren van een cupcake.

Je feestje duurt ongeveer 2-2.5u.

Wil jij de nieuwe Picasso zijn? Klik dan door via de roze button voor meer informatie.

Tip: Wist je dat je bij Atelier Kunststof ook teken- en schilderlessen kan volgen?

Tip: De leukste activiteiten bij jou in de buurt vind je in
onze Uitagenda! 

Atelier Kunststof

Herenstraat 125
2271CD Voorburg
Openingstijden Het is mogelijk de feestjes op dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag te boeken. In het weekend is het plannen van een feestje slechts mogelijk in overleg. Prijs €17 (incl. alle materialen) Het is de bedoeling dat er zelf voor limo, taart en dergelijke wordt gezorgd. Als je het eten en drinken liever aan hen overlaat dan bedragen de kosten €19 (dit is incl. voor ieder kind een cupcake met versiering, een bakje chips en onbeperkt limo). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum