LittleChamp feestruimteTerug naar het overzicht

De plek voor sportieve en privéfeestjes in Den Haag. Ga voor een unieke verjaardag en huur deze ruimte!
Vier een unieke verjaardag bij LittleChamp! Bij LittleChamp veranderen ze de Reinvitaal Studio in een exclusieve ruimte. Een heerlijke plek om je feestje te vieren en blijvende herinneringen te maken.

Bij LittleChamp vier je zowel een sportieve themafeestjes als een gewone verjaardag. Fijne plek voor kinderen en volwassenen!

Kids kunnen vrij spelen en de ruimte verkennen. Zin in een sportief feestje? Dan regelt LittleChamp een animator voor je.

In het weekend kan je de studio huren in twee tijdsblokken voor privéfeestjes. Huur de studio van 10-13 uur of van 14-17 uur. Vanaf 20 minuten van tevoren maak je de ruimte helemaal eigen met je eigen decoraties.

Je reservering is inclusief gratis koffie, thee en limonade. Maar je mag ook gerust je eigen eten en snacks meenemen. Zo maak je jouw feestje nog net wat specialer.

Parkeren doe je gratis om de hoek.

Wil je dat LittleChamp meer voor je regelt? Dat kan! Ga dan voor een aangepast pakket, dan wordt alles afgestemd op jouw behoeften.

Boek nu jouw unieke feestje.

Klik op de roze button voor meer informatie en om te boeken.

Tip: We hebben de leukste kinderclubjes in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer voor je verzameld. Er is zoveel leuks te doen in onze regio, voor iedereen wat wils!

LittleChamp

Tripstraat 299
2571 DK Den Haag
Openingstijden In het weekend tijdens de volgende tijdsblokken:
10-13 uur
14-17 uur
Prijs Variërende prijzen, neem contact op via de website (via roze button) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?