Graffiti FeestjeTerug naar het overzicht

Maak samen met een graffiti kunstenaar van We Are Cats je eigen canvas met kindvriendelijke spuitbussen!
Met We Are Cats ga je voor een onvergetelijk en uniek kinderfeestje met een supertof aandenken voor ieder kind! De professionele begeleiders organiseren hele leuke workshops waarin kids de fijne kneepjes en technieken van Graffiti/ Street art leren. Na afloop krijgt iedereen zijn/ haar eigen grote graffiti canvas mee naar huis!

De kinderfeestjes duren gemiddeld 2 uur en zijn inclusief alle materialen, gebruik van locatie en een docent. De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekijk de video voor een leuke impressie.

Locaties
Het Graffiti feestje kan op iedere locatie worden georganiseerd, waarbij We Are Cats het meest gebruik maakt van verschillende vaste legale graffiti locaties in Den Haag, Delft en Zoetermeer. Ook als het slecht weer is kan het feestje gewoon doorgaan binnen in de werkplaats bij de Junostraat 24 in Den Haag. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van kindvriendelijke spuitbussen! Wil je het liever thuis of ergens anders? Dat kan in overleg.

Milieu & duurzaam
We Are Cats maakt zoveel mogelijk gebruik van spuitbussen op waterbasis en van afbreekbaar plastic die minder belastend zijn voor mens en milieu.

Alle feestjes op onze locaties zijn incl. gebruik van spuitbussen, tekenspullen, locatie, panelen en artiest: vanaf € 25,- pp bij minimaal 8 kids. (minimale leeftijd is 8 jaar) Bij feestjes aan huis komen er nog transportkosten bij.

Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

We Are Cats

Abrikozenstraat 183
2564VP Den Haag
Prijs Alle feestjes op onze locaties zijn incl. gebruik van spuitbussen, tekenspullen, locatie, panelen en artiest: vanaf € 25,- pp bij minimaal 8 kids. (minimale leeftijd is 8 jaar) Bij feestjes aan huis komen er nog transportkosten bij. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters