Alice in WonderlandTerug naar het overzicht

Boeken, boeken en nog eens boeken bij deze vrolijke kinderboekenwinkel in Den Haag.
Kinderboekwinkel Alice in Wonderland aan het Piet Heinplein nummer 2 is een begrip in Den Haag en een uitje op zich. Als enige boekwinkel helemaal gespecialiseerd in kinderboeken! Hier vind je zeker het perfecte kinderboek.

Van babyboekjes, prentenboeken tot aan Young Adult en alles daartussenin. Het assortiment kinderboeken is zeer breed, er is voor elk kind en elk type lezer is er wat te vinden. Zo is er een hele kast met leesboekjes op AVI-niveau, maar ook makkelijk lezen boekjes en dyslexieboeken. Ook als je in het onderwijs, in de kinderopvang of op een andere manier met kinderen werkt, kun je hier terecht.

Elke maand hebben ze allerlei activiteiten in de winkel. Zo wordt er regelmatig voorgelezen voor de kleinsten, zijn er poppenkastvoorstellingen voor peuters en kleuters, is er het kindertheater van KABOEM, komen er regelmatig schrijvers voorlezen en vertellen over hun boek en nog veel meer. Je vindt de activiteiten op hun website (klik door via roze button) maar ook in de Uitagenda van Kidsproof Den Haag.

Kennis van boeken en een fijne sfeer staan voorop. Kinderen kunnen lekker in een hoekje spelen en in boekjes kijken en lezen. Je wordt geholpen door een van de eigenaren, Yvon of Stefan. Hun ruime ervaring in werken met kinderen en kennis van kinderboeken maken het moeilijk om níet te slagen! Kom snel een keer kijken in deze gezellige kinderboekwinkel.

Tip: Bekijk nog meer kinderwinkels in Den Haag.

Kinderboekhandel Alice in Wonderland

Piet Heinstraat 2
2518 CH Den Haag
Openingstijden Maandag van 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters