Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten? Zoek je een plekje om te lunchen of gewoon een kop koffie te drinken? Check hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in en om Den Haag!

Corona-update: alle restaurants zijn helaas gesloten. We wensen alle eigenaren & medewerkers heel veel sterkte toe!

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 113 resultaten
Pagina: 1234
totaal 113 resultaten
Pagina: 1234

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Den Haag?

In de directe omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.