Op kamp!
Vakantiekampen

Op kamp!

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Den Haag en Leiden voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Den Haag?

In de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.