KabouterpadTerug naar het overzicht

Loop het Kabouterpad en vind alle Kabouters samen met je vriendjes.
Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad! Je krijgt een kaboutermuts op, wordt geschminkt en krijgt een hapje en drankje mee voor onderweg. Tijdens de wandeling kan je verschillende opdrachten maken die helemaal bij het seizoen passen. Na de wandeling krijg je zelfs nog een leuk aandenken! Wie gaat er de meeste kabouters vinden?

Recreatiepark TerSpegelt ligt midden in de Brabantse Kempen en heeft activiteiten voor zowel jong én oud! Naast het Kabouterpad heeft het bijvoorbeeld een unieke PumpTrack  baan voor de echte waaghalzen of het unieke overdekte water- en zandspeelparadijs, SterrenStrand.

Bij Recreatiepark TerSpegelt kan je natuurlijk ook overnachten in je eigen tent of caravan. Geen eigen tent of caravan? Geen probleem! Er zijn super leuke huuraccommodaties voor families met kinderen, zoals een echte TipiTent waarin je kan overnachten!

Kinderfeestje? Dan ben jij bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres!
Er zijn tal van mogelijkheden om je kinderfeestje te houden. Zo kan je deze combineren met het SterrenStrand, de PumpTrack of het Kabouterpad.

Recreatiepark TerSpegelt

Postelseweg 88
5521 RD Eersel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal is enorm populair! Daardoor hebben ze een nieuwe zaal geopend binnen hun locatie Stratum. Wil jij samen met jouw kindje komen Voetjeballen. Dat kan! Op 11 en 18 december geven ze twee GRATIS proeflessen in de Fontys sporthogeschool Eindhoven!

Schrijf je in voor deze proefdagen