De leukste kinderfeestjes in en om Eindhoven
Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in en om Eindhoven

Een super te gek kinderfeestje vieren in de regio Eindhoven of Noord-Limburg? Dit is het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in en om Eindhoven en Noord-Limburg vind je vast op Kidsproof. Er zit vast iets voor jou bij!


Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 171 resultaten
Pagina: 123456
totaal 171 resultaten
Pagina: 123456

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Eindhoven?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Eindhoven kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Eindhoven met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!