Klimcentrum Neoliet-ZuidTerug naar het overzicht

Houdt jouw kind van actief bezig zijn, vier dan het feestje bij Neoliet!
Ben je jarig en wil je samen met je vriendjes echt iets avontuurlijks beleven …? Bij Neoliet klim je als een echte stoere bergbeklimmer omhoog tegen de hoogste klimmuren. Of je nou groot of klein bent, sterk of slim, bij ons kun je je heerlijk uitleven. Vind je anderhalf uur klimmen en klauteren niet genoeg, dan kun je het feestje uitbreiden met de speleotunnel. Kruipen en sluipen met hindernissen in het donker, en afsluitend aan een klimtouw naar beneden.

Klik voor alle mogelijkheden op de roze button.

Je kunt dit feestje op afspraak reserveren. Het duurt 2 uur en is voor kids vanaf 8 jaar. Prijzen zijn inclusief entree, les, materiaal, begeleiding, ranja met iets lekkers, een cadeautje voor de jarige en een klimdiploma voor alle kinderen! Je kunt dit feestje op afspraak reserveren.

Prijzen zijn inclusief entree, les, materiaal, begeleiding, ranja met iets lekkers, een cadeautje voor de jarige, een klimdiploma voor alle kinderen en een speurtocht! Afsluiten met frietjes met een snack kan ook, reserveer dit wel meteen mee met je feestje.

Neoliet heeft 2 vestigingen
Neoliet-Zuid: The Koomenlaan 3 Eindhoven
Neoliet-Noord: Vijfkamplaan 14 Eindhoven

Zorg voor sportieve kleding en schoenen en dat er per 2-3 kids een volwassen begeleider mee gaat.

Via de roze button ben je zo op de website.

Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid

Theo Koomenlaan 3
5644 HZ Eindhoven
Openingstijden Op afspraak. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een zomer stampvol natuur!

Een zomer stampvol natuur!

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen, actieve ontdektochten en nog meer, zoals de extra activiteiten van het Eenden- of Snavellab!

Kom naar het museum!