• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

SummerCamp 2024Terug naar het overzicht

SummerCamp van Engels voor Bengels biedt een superleuk en leerzaam zomerkamp, waar plezier voorop staat!
SummerCamp bestaat uit actieve lessen waarbij zingen, creatieve opdrachten, muziek, sport en dans allemaal in het Engels gebeurt. Het afwisselende programma zorgt ervoor dat de kinderen enthousiast blijven en op die manier extra goed het Engels oppakken.

In de buurt

Kijk door naar de site via de roze button op deze pagina, voor een locatie bij jou in de buurt!

SummerCamp (vanaf 4 jaar)

De kinderen worden ingedeeld op leeftijd. Iedere leeftijdsgroep heeft een eigen programma. De kleinschalige groepen (max. 15 kinderen) bieden de mogelijkheid voor veel individuele aandacht. Er wordt Engels gesproken, maar voor de jongsten wordt uiteraard hulp geboden als dat nodig blijkt. Voor iedere lesgroep is er differentiatie-materiaal aanwezig om de eventuele niveauverschillen op te vangen. De laatste middag wordt het SummerCamp feestelijk afgesloten. De kinderen hebben onderling een high tea. Tijdens de feestelijke “Graduation Ceremony”, waarbij de ouders aanwezig zijn, ontvangen alle kinderen hun SummerCamp certificaat. Tot slot verzorgen de kinderen een voorstelling met zang en dans.

JuniorCamp (groep 7 & 8)

JuniorCamp voor kinderen van groep 7 & 8 inclusief overnachting. Hoe cool is dat?! Meer info vind je op de website, klik door via de roze button.

TeenCamp (voortgezet onderwijs)

Teen Camp is het internationale summer school programma van ProEnglish. Bekijk alle info op de website van Engels voor Bengels, klik direct door via de roze website button.

Meer info en aanmelden

Bekijk alle informatie over het SummerCamp (4-10), JuniorCamp (10-12 jaar) en TeenCamp (12-17 jaar) van Engels voor Bengels op de site en meld je aan, klik snel door via de roze button.
Heel veel plezier!

Tip: Meld je aan voor onze nieuwsbrief met leuke tips

Engels voor Bengels - SummerCamp

Zwarte Bergweg 4
1272 JN Huizen
Openingstijden zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joehoe, het is vakantie! We hebben daarom weer enorm veel leuke tips voor je verzameld. Voor een zonnige, maar ook voor een regenachtige dag!

Check hier de te gekke uitjes.