Vrije wateractiviteitenTerug naar het overzicht

Bij Haddock Watersport kan je diverse zeilboten, kano's, SUP's en boottrailers huren.
Zeilschool Haddock ligt op een mooie locatie aan het Gooimeer, bij het surfstrand van Almere Haven aan de Gooimeerdijk, waar ook Windsurfvereniging Centraal gevestigd is. Heb jij zin om eens kennis te maken met de watersport of heb je zin in een leuke dag op het water? Je kunt gewoon een zeilboot, kano of sup huren bij Haddock in Almere! 

Met vrienden, familie of collega’s een dagje het water op? Haddock Watersport verhuurt diverse zeilboten en windsurfmateriaal.

Aan het surfstrand in Almere Haven verhuren ze 1-persoons, 2-persoons en Canadese (3-persoons) kano’s. Ook verhuren ze supplanken!

Je kunt bij Haddock Watersport ook terecht voor het huren van een boottrailer. Ze hebben trailers voor motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2700 kilo.

Je kunt er natuurlijk een super leuk dagje strand van maken!

Het adres is:
Surfstrand Haven 2
Gooimeerdijk-West
1353 CT Almere

Voor nog meer informatie klik je op de roze websitebutton.

TIP: Wist je dat we op onze zorg- en opvoedingspagina heel veel fijne tips hebben voor je over opvoeden en alles wat daarbij nodig is. En natuurlijk kun je op onze eropuitpagina nog steeds heel veel fijne eropuit-tips vinden voor het hele jaar door!

Haddock Watersport

Gooimeerdijk-West
Almere Haven
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!