• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Het BuytenwoldTerug naar het overzicht

Speel- en ontdekpark voor nieuwsgierige kinderen.
Hier in Oosterwold kunnen kinderen nog heerlijk vrij spelen. Dit is een plek om te dromen, ontdekken, fantaseren, creëren, te durven en te doen. Echt even lekker onbezorgd kind zijn.

Kinderen mogen de kans krijgen op te groeien tot gelukkige creatieve volwassenen die samen een betere stad en wereld realiseren. Daarom is het belangrijk kinderen in een natuurlijke omgeving te laten spelen en om hun aangeboren nieuwsgierigheid, spelenderwijs hun talenten te ontdekken, zich te ontplooien en ondernemend in het leven te staan.

Ze organiseren uitdagende activiteiten, buiten in de natuur en binnen in hun ‘Buyten’ waar ze een kookstudio en een Makerspace ter beschikking hebben. Als expertisecentrum op het gebied van jong talent-ontwikkeling kiezen ze voor educatief plezier en maken ze een programma met activiteiten op het gebied van natuur, kunst, techniek het moderne ambachtelijke- en duurzaam ondernemen.

Voor nu richten ze zich in eerste instantie op kinderen in de basisschoolleeftijd. Uit Almere en omgeving. Ze bieden activiteiten die aanvullend zijn op het lesprogramma van basisscholen en activiteiten voor in de vrije tijd. Naast kinderen, richten ze zich op onderwijzers, opvoeders, gezinnen en families.

In het centrum van het gebied bouwen we een Buyten(verblijf) waar ouders (terwijl hun kinderen spelen) terecht kunnen voor een kop koffie of een lunch.

‘Last but not least’ willen ze graag (groot)ouders, buurtbewoners, ondernemers die met kinderen werken en/of zich betrokken voelen bij de doelstellingen aan hun te binden. Ze willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan hun community Het Buytenwold. Zodat ze een breed draagvlak, ontmoetingen en uitwisseling creëren, kennis bundelen en deze ook in kunnen zetten ten gunste van de doelen van Het Buytenwold. 

Meer informatie vind je onder de roze websitebutton.

TIP: neem ook regelmatig een kijkje in onze uitagenda!

Het Buytenwold


Almere Oosterwold
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!