Strand Almere HavenTerug naar het overzicht

Dit strandje in Almere Haven is leuk voor het hele gezin.
Het strand van Almere Haven is een zandstrand en gelegen aan de rand van Almere Haven. Het grenst aan de Strandweg en de Sluiskade. Vanaf het strand kijk je uit over het Gooimeer waar je op een goeie dag veel windsurfers voorbij kunt zien komen. Deze komen bij het surfstrandje vandaan, wat maar een klein stukje lopen is. Aan het strand is voldoende parkeergelegenheid en er zijn toiletten en buitendouches aanwezig. Het strand is geschikt voor gezinnen en kinderen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de gezellige Strandbrasserie De Jutter.

Faciliteiten
Parkeergelegenheid
Toilet
Buitendouche
Restaurant, snackbar, Strandrestaurant (De Jutter)
Drijflijn
Geleidelijk aflopende bodem
Zandstrand
Speeltoestel

Bij mooi weer zou ik zeker even op onze kidsproof er op uit pagina kijken waar je nog meer leuke buitenzwem gelegenheden kunt vinden en ook buitenspeeltuinen. 

En volg je ons al op facebook en insta?

Check www.ofgv.nl en www.zwemwater.nl voor de actuele waterkwaliteit. Op de laatste site kun je zelf ook melding maken van verontreinigd water.

Zwemstrand Almere Haven

Strandweg
Almere Haven
Openingstijden altijd open Prijs gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rapunzel de musical

Rapunzel de musical

Beleef het sprookje van Rapunzel op 9 december bij Kunstlinie Almere! Sita Vermeulen als Rapunzel. De betoverende liedjes, schitterende kostuums. Een groots decor én een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Ga gezellig samen kijken!