Actief uitje voor het gezinTerug naar het overzicht

Bij Outdoorpark SEC Almere kan je vanaf 6 personen een familie-survival of een partijtje boerengolf doen!
Op zoek naar een origineel familie-uitje? Bij Outdoorpark SEC Almere vind je een actief en gezellig dagje in de buitenlucht! 

Outdoorpark SEC Almere organiseert actieve en gezellige uitjes met sportieve en ontspannende activiteiten. Jong en oud kan deelnemen aan de survival. Ook een minder sportieve of minder valide deelnemer is van harte welkom. Altijd geldt: plezier staat voorop! 

Outdoorpark SEC Almere biedt survivals aan van ontspannen tot zeer sportief, maar ook andere activiteiten zoals kanovaren, boerengolf, boogschieten, golfclinic en levend stratego. Zo kan iedereen meedoen!

De actieve onderdelen in het outdoorpark in Almere kunnen worden afgewisseld met iets lekkers te eten of drinken. Voor elk wat wils. Zo wordt het familie-uitje pas echt een feest!

Check de websitebutton voor meer informatie of stuur meteen een bericht met de websiteknop!

Zoek je een leuk familieuitje, we hebben nog veel meer tips in onze Eropuit-thema-pagina!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg
1358 AJ Almere
Openingstijden Klik direct door naar de website van Outdoorpark SEC Survivals om de boekingsmogelijkheden te bekijken Prijs Klik door naar de website voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!