Kinderfeestje BallorigTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Vier je kinderfeestje bij Ballorig Lelystad, leef je lekker uit samen met je vriendjes en vriendinnetjes!
Niets is zo leuk als een uniek kinderfeestje. Bij Ballorig Lelystad heb je een hoop opties waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar een themafeestje. Kijk voor de thema’s die Ballorig momenteel aanbiedt op de website. Laat de kinderen genieten van al het leuks dat Ballorig Lelystad te bieden heeft, terwijl de ouders zich lekker terugtrekken in het horecagedeelte. Lekker makkelijk, geen troep én gegarandeerd plezier voor de kids.

Een speelfeest bij Ballorig Lelystad vier je al vanaf 4 kinderen.
Je kunt dan spelen tot sluitingstijd, je hebt een gereserveerde tafel, er is een cadeautje voor de jarige, voor ieder kind een patatje met mayo/ketchup/curry aan jouw gereserveerde tafel en 3 bekertjes limonade.

Een Ballorigfeest is vanaf 6 kinderen te reserveren.
Je kunt dan spelen tot sluitingstijd, je hebt een gereserveerde tafel, er is een cadeautje voor de jarige, voor ieder kind iets te eten (je kunt kiezen uit: een patatje met mayo/ketchup/curry, een portie poffertjes of een pannenkoek) aan jouw gereserveerde tafel en 3 bekertjes limonade.

Een themafeest is al vanaf 6 kinderen te reserveren. Bij dit feestje kun je één van de geselecteerde thema’s kiezen.
Verder kun je dan spelen tot sluitingstijd, heb je een gereserveerde tafel (in het door jou gekozen thema), is er een cadeautje voor de jarige, voor ieder kind een themapresentje, voor ieder kind iets te eten (je kunt kiezen uit: een patatje met mayo/ketchup/curry, een portie poffertjes of een pannenkoek) en het eten wordt geserveerd in één van de eetlocaties die Ballorig Lelystad heeft en alle kinderen krijgen 3 bekertjes limonade.

Naast deze feestpakketten, kun jij jouw feestje nog feestelijker maken met de uitbreidingen die Ballorig Lelystad bij de feestjes biedt. Zo kun je bijvoorbeeld een snoepzakje om mee te geven of een rainbowtaart bijboeken bij jouw feestje!

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden bij Ballorig Lelystad? Of direct jouw feesttafel reserveren? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer leuke activiteiten vind je op onze Eropuit-pagina

Ballorig Lelystad

Badweg 17
8223 PA Lelystad
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets