Feestje aan boord!Terug naar het overzicht

Speciaal voor piraten, jonkvrouwen en ridders! Vier een feestje aan boord bij Veerdienst Amsterdam!
Je kinderfeestje vieren aan boord? Dat kan! Voor 1 euro extra per kind zorgen zij voor een eigen tafel met limonade. Jullie mogen zelf taart meenemen. Zo kunnen aan boord cadeautjes worden uitgepakt en taart worden gegeten. Je vaart vanaf Amsterdam IJburg, of vanuit Almere naar forteiland Pampus of kasteel Muiderslot. 

Muiderslot
Doe de spannende Torenroute en verdedig het kasteel tegen de vijand. Bij de Ridderroute mag je je ook verkleden als ridder of jonkvrouw. Voer alle opdrachten uit, dan word je tot ridder geslagen en krijg je de echte Muiderslot riddermedaille.

Valkenier
Bezoek de valkenier in de tent op het kanonbastion en bekijk prachtige roofvogels van heel dichtbij. Van 1 april tot en met 31 oktober. 

Familierondleiding
De beroemde schrijver en dichter P.C. Hooft woonde in de Gouden Eeuw met zijn gezin op het Muiderslot. Wil je weten hoe het was om toen als kind op het kasteel te wonen? Er zijn iedere dag familierondleidingen (van april tot en met oktober). Loop dan met onze gids door de mooie kamers, dan hoor je er alles over. 

Confetti-special
Confetti organiseert speciale kinderfeestjes op het Muiderslot. Deze kunnen alleen rechtstreeks gereserveerd worden bij het kasteel. 

De verdwenen schat
De schatkist van Graaf Floris is verdwenen, niemand weet waar deze is gebleven. Verdien samen met je vrienden edelstenen en puzzelstukken om er zo achter te komen waar de schat is. Soms zijn de opdrachten grappig, soms een beetje spannend, maar vooral altijd heel feestelijk. 

De geheime code
De schatkist staat op tafel, maar om deze te kunnen openen moet je eerst de geheime code kraken. Letters kan je verdienen door het doen van vele opdrachten. Dit feest is geschikt voor 8 jaar en ouder.

Pampus
De blacklight speurtocht is een super spannende speurtocht. Met een speciaal blacklight lampje ga je op zoek naar de onzichtbare letters en geheime tekens in het fort. Alle letters bij elkaar gespaard? Dan verdien je een Pampus diploma. 

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderwinkelpagina!

Veerdienst Amsterdam

Marinaweg 26
1361 AC Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets