Kinderfeestje VVC AdventureTerug naar het overzicht

De leukste en avontuurlijkste feestjes vier je bij VVC Adventure in Almere!
Op zoek naar een te gek kinderfeestje voor kids in Almere? VVC Adventure heeft een groots assortiment aan keuze tussen geweldige verjaardagfeestjes voor kids! Van stoere en avontuurlijke tot creatieve partijtjes...Voor elk kind zit er wel wat tofs tussen!

Quadrijden

Dit is een super tof en gemotoriseerd partijtje voor kids die houden van een beetje spanning en avontuur. Stap op de Quad en strijd samen met je vriendjes en vriendinnetjes om de meeste punten en de snelste tijd!

Paintball

Kom een dagje onbeperkt paintballen en strijd voor de titel! Tijdens dit toffe feestje krijgen de kids een echt camouflagepak aan en een speciaal kinder paint-gun. Zo blijft dit spannende feestje toch kindvriendelijk!

Naast deze avontuurlijke feestjes heeft VVC Adventure nog veel meer leuke partijtjes in petto. Klik op de roze websitebutton voor meer informatie! 

TIP: Kijk op onze eropuitpagina voor de leukste uitjes bij jou in de buurt! 

VVC Adventure

Bolderweg 42
1332 AW Almere
Prijs zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets